Ingyenes árajánlat kérés könyvelési szolgáltatásra

Töltse ki az alábbi ingyenes árajánlat kérő űrlapunkat és mi két munkanapon belül részletes árajánlatot küldünk az Ön részére! A közölt adatokat teljes titoktartással kezeljük, harmadik személynek nem adjuk ki és nem tároljuk el semmilyen adatbázisban.

A könyvelési szolgáltatás díjának pontos meghatározásához bizonyos adatokra feltétlenül szükségünk van, ezért kérem mindenképpen adja meg cége nevét, a céges tevékenység kezdetét, a havi kimenő- és bejövő számlák és a vállalkozás bankszámláinak mennyiségét. Ha az Ön cége szállítással foglalkozik, akkor kérem adja meg a vállalkozáshoz tartozó gépjárművek számát. A pénztárgépek számát és a havi forgalmat abban az esetben kérem kitölteni, ha az Ön cége üzletet üzemeltet. Ha minden szükséges adatot megadott kérem, kattintson az elküld gombra.

. .

db
db (csak szállítást végzőknél)
db (csak üzleteknél)
Ft (csak üzleteknél)

db/hó
db/hó
db

Szolgáltatásainkat folyamatosan igyekszünk fejleszteni. Kérjük segítse ezen irányú törekvéseinket azzal, hogy röviden válaszol az alábbi kérdésekre. (Ezek kitöltése természetesen nem kötelező.)Vissza a kezdőoldalra